Wat voor verschillende marktkramen zijn er? Mogelijkheden uitgelegd

Wat voor verschillende marktkramen zijn er? Mogelijkheden uitgelegd

Verschillende evenementen, verschillende marktkramen. Dat is waar het in dit artikel over gaat. Net als over de betaalbare kosten voor het huren van zo’n kraam. Lees gauw verder!

Verschillende evenementen

Het huren van een marktkraam kan op verschillende evenementen goed van pas komen. Je kunt hierbij denken aan een zaterdag- of jaarmarkt, een vlooien- of rommelmarkt, een boerenmarkt, maar ook een informatiemarkt op bijvoorbeeld school. Het inzetten van zo’n marktkraam kan natuurlijk ook op momenten die niet het woord “markt” in zich dragen, zoals op een braderie of kledingbeurs, maar ook als verkooppunt bij een vereniging of tijdens een festival en concert, om er displaymateriaal mee tentoon te stellen of merchandise te verkopen. Een zakelijk evenement is een ander voorbeeld van een goed moment om een marktkraam op te zetten.

Verschillende marktkramen: kleur en formaat

Verschillende evenementen, verschillende marktkramen. Bij ons van Marktkraamverhuur Nederland kun je kiezen uit verschillende kleuren en verschillende formaten van opvouwbare kramen. Qua kleur marktkraam zijn onze mogelijkheden:

  1. Blauw
  2. Geel
  3. Groen

Ieder kleur doek is dan gecombineerd met wit, dus blauw met witte strepen, geel met witte strepen of groen met witte strepen. Al deze uitvoeringen zijn in twee formaten verkrijgbaar. Qua formaat marktkraam zijn onze mogelijkheden:

  1. 1,80 meter breed bij 0,80 meter diep
  2. 2 meter breed bij 1 meter diep

Daarmee kom je op een totaal van 8 soorten marktkramen (A tot en met F), waarbij kraam D het meeste door ons wordt verhuurd. Marktkraam D is de variant “blauw gecombineerd met witte strepen en 2 meter breed bij 1 meter diep”. Onze kramen zijn gemaakt van hout (de tafel) en RVS (het onderstel). Wij staan als bedrijf niet alleen voor slechts marktkraamverhuur. Het laten bezorgen en het opbouwen (óók afbouwen én retourneren) van een kraam is een andere optie. Hoewel onze marktkramen eenvoudig zelf in elkaar te zetten zijn, kun je er bij ons ook voor kiezen om je te laten helpen bij het op- én afbouwen ervan. Hier moet overigens wel bij vermeld worden dat dit alleen mogelijk is in combinatie met het huren van een marktkraam.

Het huren van een marktkraam: de kosten

Als het aankomt op de kosten van het huren van een opvouwbare marktkraam bij Marktkraamverhuur Nederland, dan mogen wij wel stellen dat we betaalbaar zijn. Bij ons betaal je alleen voor de dag of dagen dat er je ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Voor marktkraam A tot en met C betaal je €17,50,-. Dit zijn de blauwe, gele en groene kramen met een afmeting van 1,80 bij 0,80 meter. Voor marktkraam D tot en met E (de grootste variant) betaal je €20,-. Voor het laten bezorgen van een kraam geldt een prijs van ongeveer €10,- en het op- en afbouwen ervan kost €12,50.

Wil je graag meer informatie over het huren van een marktkraam? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

You must be logged in to post a comment.

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close