Kleine marktkraam huren? Dit zijn de mogelijkheden

Kleine marktkraam huren? Dit zijn de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een kleine marktkraam? Of het gaat om een braderie, een feestje, een concert, een kerstmarkt of een ander evenement: een marktkraam kan voor zeer veel verschillende doeleinden van pas komen. Je kunt ze gebruiken om spullen te verkopen of tentoon te stellen, om catering op uit te stallen, om inschrijvingen te laten plaatsvinden – de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een kleine marktkraam huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Kleuren 

Bij Marktkraamverhuur Nederland kun je kiezen uit drie kleuropties: blauw, geel en groen. Zo is er altijd een kleur die perfect past bij de gelegenheid! Je kunt je marktkraam dus aanpassen aan de kleuren van de omgeving, of juist zorgen dat je er hoe dan ook uitspringt. Opvallen doe je natuurlijk met een geel kraampje, en etenswaren verkopen altijd goed wanneer ze in het groen liggen uitgestald. Welke kleur kies jij? 

Kosten 

Onze kleine marktkramen zijn allemaal te huur voor dezelfde prijs, namelijk €17,50. Dit is het bedrag dat je betaalt voor een kraam van 1,80 bij 0,80 meter die je een hele dag huurt. Onze kramen zijn gemaakt van hout, roestvrijstaal en het doek is van textiel. Wil je hem laten bezorgen? Dat doen wij al vanaf het voordelige bedrag van €10, afhankelijk van waar de kraam bezorgd moet worden. Het kan zijn dat je zelf geen vertrouwen hebt in het opbouwen van de kraam. Deze zorgen nemen wij je graag uit handen met onze opbouwservice, die je desgewenst kunt afnemen. Hiervoor rekenen wij €12,50. Voor dat bedrag staat jouw kraam in no-time opgebouwd op de juiste locatie! 

Waarom Marktkraamverhuur Nederland? 

Goede service vinden wij belangrijk, en dat blijkt uit alle mogelijkheden die wij bieden naast alleen de verhuur van een marktkraam. We helpen je zo goed mogelijk gedurende het hele proces, vanaf de aanvraag van een offerte tot het einde van de verhuurperiode van jouw kleine marktkraam. Het liefst nemen we zoveel mogelijk uit handen, van bezorging en opzetten tot afbreken en retourneren. Zo hoef jij je eigenlijk nergens meer druk om te maken, behalve over een mooie aankleding en lekker weer! 

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die bij bieden voor het huren van een kleine marktkraam, of wil je al een offerte aanvragen? Dat kan. Neem dan contact met ons op via ons aanvraagformulier. Wij helpen je graag verder! 

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close