Hoe breed is een marktkraam? Wij vertellen het je

Hoe breed is een marktkraam? Wij vertellen het je

Marktkramen zijn er in allerlei verschillende soorten maten. Heb jij binnenkort een marktkraam nodig voor het tentoonstellen van jouw producten? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. In dit artikel vertellen wij alles over marktkramen en de lengte en breedte hiervan.

Waarvoor gebruik je een marktkraam?

Een marktkraam kan op verschillende evenementen goed van pas komen. Je kunt hierbij denken aan een zaterdag-, een kerst-, een boeren- of een rommelmarkt, maar ook op informatiemarkten voor bijvoorbeeld scholen en bedrijven. Verkoop je voornamelijk merchandise of wil jij graag jouw displaymateriaal tentoonstellen? Ook op kledingbeurzen, braderieën of bij festivals is het huren van een marktkraam ideaal.

Soorten marktkramen

Afhankelijk van jouw assortiment en voorkeuren kun je een geschikte marktkraam uitkiezen. Bij Marktkraamverhuur Nederland bieden wij 8 verschillende soorten marktkramen aan, genaamd met de letters A tot en met F. Het assortiment bestaat uit opvouwbare kramen in verschillende kleuren en maten. De tafels van de marktkramen zijn gemaakt van hout, het onderstel is van RVS. 

Hoe lang en breed is een marktkraam?

Onze marktkramen zijn beschikbaar in twee verschillende maten:

  • 1,80 meter breed bij 0,80 meter diep
  • 2 meter breed bij 1 meter diep

Hoewel onze marktkramen eenvoudig zelf zijn op te bouwen, is het mogelijk om te kiezen voor een op- en afbouw service. Hiervoor vragen wij een meerprijs. 

De kleurmogelijkheden

Bij ons heb je de keuze uit marktkramen met een blauw, geel of groen thema. Deze kleuren worden gecombineerd met de kleur wit, in uitvoering van een strepen patroon. De opties voor de kleurmogelijkheden zijn als volgt:

  • Blauw met witte strepen
  • Geel met witte strepen
  • Groen met witte strepen

Alle drie deze uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de maten: 1,80 meter breed bij 0,80 meter diep en 2 meter breed bij 1 meter diep.

Wat kost het huren van een marktkraam

Bij Marktkraamhuren Nederland betaal je alleen voor de dag of dagen dat je daadwerkelijk gebruik maakt van de marktkraam. Voor marktkraam A tot C betaal je €17,50. Dit zijn de kramen van 1,80 meter breed en 0,80 meter diep. Voor de grotere variant (2 meter breed en 1 meter diep) betaal je €20,-. Dit zijn de marktkramen D tot en met E. Daarnaast zijn de bezorgkosten €10,- en de op- en afbouwkosten €12,50.

Marktkraam huren

Wil je graag meer informatie over het huren van een marktkraam? Neem dan contact met ons op via ons aanvraagformulier. Wij helpen je graag verder!

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close