Beurskraam inrichten? 3 ideeën over de inrichting

Beurskraam inrichten? 3 ideeën over de inrichting

Wat leuk! Je staat binnenkort met je bedrijf op een beurs. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw beurskraam opvalt tussen al die van je concurrenten? De inrichting van jouw beurskraam is hier erg belangrijk bij. Daarom is het van groot belang om dit goed te plannen. Om je op weg te helpen geven we je drie ideeën voor de inrichting van jouw beurskraam. Zo wordt het evenement vast een groot succes!

Zorg voor de juiste kraam

Soms heeft het evenement waar je staat zelf al marktkramen opgezet, maar in veel gevallen zul je zelf voor een kraam moeten zorgen. In dat geval is bij ons een marktkraam huren een goed idee. Zo heb je eenvoudig en snel een kraam tot je beschikking en als je deze niet zelf wil opbouwen, kun je dit er zelfs bijboeken. Onze marktkramen zijn te huur in diverse maten en kleuren. Bepaal of een blauwe, gele of groene marktkraam het best bij jouw huisstijl past. Kies daarna of je een grote of een kleine kraam nodig hebt. Je wil voldoende ruimte hebben voor alle spullen, maar een te lege kraam ziet er ook niet uitnodigend uit. 

Een herkenbare stijl

Jouw beurskraam is eigenlijk jouw visitekaartje op het evenement. Bedenk bij de inrichting daarom goed wat bij jouw huisstijl past. Kies een creatief thema en voer dit consequent door. Denk aan flyers, een presentatiewand en een duidelijk zichtbaar logo. Je wilt een onuitwisbare indruk maken. Zelfs als mensen niet direct in gesprek met je willen, zorg je er zo voor dat ze na de beurs nog aan je denken. Leg daarom ook altijd flyers of visitekaartjes neer op een goed zichtbare en eenvoudig te bereiken plek. Zo zijn mensen niet verplicht om met je in gesprek te gaan, maar kunnen ze wel de informatie meenemen.

Leef je in in je bezoeker

Je wilt indruk maken op de mogelijke klanten die op de beurs rondlopen. Dat kun je op diverse manieren doen. Mensen vinden het vaak niet prettig als je heel pusherig je product probeert te verkopen. Geef ze in plaats daarvan een ervaring die ze onthouden. Biedt een drankje en een hapje aan. Hierdoor blijven mensen sneller even bij je kraampje staan. Ook een leuke activiteit lokt mensen naar je stand toe. Of zorg voor een fijne zitplek, zodat bezoekers even kunnen uitrusten. Tegelijkertijd geef jij ze een positieve kennismaking met je bedrijf.

Wil jij van de beurs ook een groot succes maken en heb je een beurskraam nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een offerte op maat, zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt.

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close