Sta je op een kerstmarkt? Huur dan een marktkraam!

Sta je op een kerstmarkt? Huur dan een marktkraam!

Een marktkraam huren en opzetten, kan op diverse evenementen gedurende het hele jaar. Voorbeelden van evenementen zijn een wekelijkse zaterdagmarkt, een zomerse rommelmarkt, een informatieve schoolmarkt, evenals een kledingbeurs of een braderie. Zo’n kraam kun je ook inzetten tijdens een zakelijk evenement en als verkooppunt bij een vereniging of tijdens een festival of een concert, om zo het displaymateriaal te laten zien en merchandise te verkopen. Met de winter in het vooruitzicht, voegen wij aan dit lijstje van geschikte evenementen voor een marktkraam, een kerstmarkt toe. In dit artikel vertellen wij je graag meer over het huren van zo’n kraam tijdens de most wonderful time of the year.

De keuze is reuze

Bij ons van Marktkraamverhuur Nederland zijn er verschillende formaten en verschillende kleuren van opvouwbare marktkramen te huur. Als het aankomt op formaat kun je bij ons kiezen uit een kraam van 1,80 meter breed bij 0,80 meter diep of een marktkraam van 2 meter breed bij 1 meter diep. Qua kleur hebben wij blauwe, gele en groene doeken, die gecombineerd zijn met witte strepen, in ons assortiment. Dat maakt dat je bij ons uit 8 verschillende soorten kramen kunt kiezen, te weten A tot en met F. Wellicht leuk om ter inspiratie te vermelden, is dat marktkraam D het meeste wordt gehuurd door klanten. Kraam D is 2 meter breed bij 1 meter diep en het doek is blauw gecombineerd met witte strepen. Al onze marktkramen zijn trouwens gemaakt van hout en RVS: hout voor de tafel en RVS voor het onderstel ervan. Hoewel onze kramen opvouwbaar en zelf eenvoudig in elkaar te zetten zijn, kunnen wij je ook helpen bij het op- en afbouwen ervan. Het laten bezorgen van een marktkraam is eveneens een optie.

Betaalbaar

De kerstperiode kan met al die cadeautjes soms al duur genoeg zijn. Gelukkig is het huren van een marktkraam bij Marktkraamverhuur Nederland betaalbaar. Zo betaal je bij ons alleen voor de dag of dagen dat je daadwerkelijk van de kraam gebruik maakt. De kosten voor de marktkramen met een formaat van 1,80 meter breed bij 0,80 meter diep (A tot en met C) bedragen €17,50,-. Voor onze overige en grootste variant marktkramen, dus 2 meter breed bij 1 meter diep, betaal je €20,-. Zoals gezegd, is het laten bezorgen van een kraam ook een mogelijkheid. De kosten hiervoor bedragen ongeveer €10,-. Het laten op- en afbouwen, dat alleen in combinatie met het huren van een marktkraam kan gebeuren, kost €12,50. Om nog even in de kerstsferen te blijven, geven wij graag alvast een gratis kerstcadeautje aan je weg in de vorm van een tip. Door je artikelen op je marktkraam te laten rouleren, verkoop je meer. Zorg ervoor dat je regelmatig het aanzicht verandert en dat er geen lege gaten ontstaan. Door extra voorraad onder je kraam te bewaren, kun je eventuele gaten altijd opvullen.

Wil je meer weten over het huren van een marktkraam? Neem dan gerust contact met ons op.

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close