Een marktkraam huren, hier moet je aan denken!

Een marktkraam huren, hier moet je aan denken!

Wil je een marktkraam huren voor jouw evenement, een lopend buffet bij een groot feest of gewoon om op de markt te staan? Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het huren van een marktkraam. Zo moet deze goed aansluiten bij jouw doel omdat een marktkraam veel verschillende toepassingen heeft. Wil jij bijvoorbeeld een marktkraam huren om etenswaren mooi uit te stallen of om je merchandise tentoon te stellen? Doordat Marktkraamverhuur over veel verschillende marktkramen beschikt die je kan huren is er altijd een marktkraam die bij jouw wensen past!

Hoe groot moet de marktkraam zijn?

Onze marktkramen zijn in twee verschillende formaten verkrijgbaar: een klein formaat en een groot formaat. Het kleine formaat is 1,80 x 0,80 groot en ideaal wanneer je bijvoorbeeld flyers uit wilt stallen tijdens een informatiemarkt of wat producten neer wilt zetten die je klanten zelf op kunnen pakken. Als je veel of grote spullen tentoon wilt stellen of bijvoorbeeld van bepaalde items liever niet hebt dat mensen deze aanraken is een grote markkraam van 2,00 x 1,00 een geschikt formaat. Je hebt altijd de keuze uit verschillende kleuren voor de juiste uitstraling: wit/blauw, wit/geel en wit/groen.

Zelf vervoeren of laten bezorgen?

Als je de marktkraam zelf wilt vervoeren is het natuurlijk wel zo makkelijk als de marktkraam in jouw busje past. Wij kunnen de marktkraam ook voor jou op de gewenste locatie bezorgen. Vaak is dit stukken voordeliger dan het huren van een busje en je hebt zelf geen omkijken naar het vervoer meer. Wij bezorgen jouw marktkraam al vanaf €10,-. Laat ons met jouw offerte aanvraag weten dat je interesse hebt in bezorging van de marktkraam en wij maken een mooie prijs voor je.

Hoe zet je de marktkraam op?

Het is zeer eenvoudig om onze marktkramen op te zetten. Het kan zijn dat jij op de dag zelf druk bent of geen zin hebt om de marktkraam zelf op te zetten. Laat ons dit weten en dan nemen wij deze klus voor je uit handen. Wanneer je een marktkraam huurt bij Marktkraamhuren Nederland betaal je namelijk slechts €12,50 voor het opzetten van de marktkraam. Ook dit kun je in de offerte aangeven zodat wij je een mooi aanbod kunnen doen. De uiteindelijke prijs hangt af van de extra services die jij kiest en hoe lang je de marktkraam wilt huren.

Heb jij interesse in marktkraam verhuur? Vraag vrijblijvend een offerte aan door het formulier in te vullen en wij zullen je zo snel mogelijk informeren.

You must be logged in to post a comment.

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close