Een marktkraam huren; de kosten op een rij

Een marktkraam huren; de kosten op een rij

Of je nu regelmatig een marktkraam nodig hebt voor evenementen, markten, festivals of braderieën of voor een eenmalige gelegenheid, je wilt natuurlijk de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding voor jouw wensen. In dit artikel lees je met welke kosten je rekening moet houden, zodat je een goede afweging kunt maken en niet voor verrassingen komt te staan. Ook zetten we de verschillen en mogelijkheden voor je op een rij. Het enige wat jij straks nog hoeft te doen, is zorgen voor tevreden klanten en een mooie omzet.

Een grote marktkraam kost meer

Dat de afmeting van de marktkraam van invloed is op de prijs zal geen verrassing zijn. Er zijn marktkramen in vele afmetingen te huur. Van eenvoudige compacte tafels tot complete demontabele winkels met tent of overkapping. Bij Marktkraamverhuur Nederland kun je kiezen uit de twee populairste en meest gangbare afmetingen, namelijk 1,80 x 0,80 meter en 2,00 x 1,00 meter. De kleinste afmeting is bijvoorbeeld zeer geschikt als informatiestand tijdens een open dag. Je betaalt hiervoor slechts een bedrag vanaf €17,50. Voor food- en lifestyle evenementen, productverkoop en beurzen, zowel indoor als outdoor, is de grotere marktkraam ideaal. Reken hiervoor op een prijs vanaf €20,00.

De marktkraam laten bezorgen

Niet iedereen is in de gelegenheid om een marktkraam zelf naar de plaats van bestemming te vervoeren. Wij nemen je deze zorgen graag uit handen. De kosten die je hiervoor kwijt bent, zijn onder meer afhankelijk van de reisafstand, de afmeting van de door jou gekozen marktkraam en het aantal marktkramen dat we moeten vervoeren. Dit is al mogelijk vanaf €10,00. Zet je dit af tegen het huren van een bus, dan zul je al snel tot de conclusie komen dat onze bezorgservice een zeer voordelige optie is.

Zelf opbouwen of laten doen?

Ben je een beetje handig, dan is de marktkraam in no-time opgebouwd. We kunnen ons echter ook voorstellen dat zo’n evenement een spannende gebeurtenis is en dat je al jouw aandacht en energie liever richt op de organisatie en je klanten of bezoekers in plaats van tijd kwijt te zijn met het opzetten van de marktkraam. Daarom nemen wij dit graag uit handen. Onze vakmensen weten precies wat ze doen en zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren je kraam kunt inrichten. En dit tegen een scherpe prijs van €12,50 in combinatie met een marktkraam huren.

Overige kosten om rekening mee te houden

Tot slot zijn er nog bijkomende kosten die ook een plek op je begroting verdienen. Denk bijvoorbeeld aan de vergunning die je nodig hebt om op een markt of locatie te staan. Verkoop je verse producten? Dan heb je koeling nodig. Ook stromend water en/of elektriciteit kunnen in sommige situaties handig zijn. Wanneer je producten of diensten verkoopt, is het bovendien slim om van tevoren te bedenken hoe je je kassasysteem gaat inrichten. Voor pinnen en contactloos betalen, heb je een mobiel pinapparaat nodig. Deze kun je aanschaffen, maar ook huren. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per dag plus transactiekosten.

Meer weten over de kosten van een marktkraam huren?

Wil je meer informatie over het huren van een marktkraam? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat. Wij denken graag met je mee over de kraam zelf, de gewenste service en andere specifieke wensen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

 

You must be logged in to post a comment.

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close