De mogelijkheden van marktkraampjes huren: wij vertellen het je

De mogelijkheden van marktkraampjes huren: wij vertellen het je

Marktkramen komen bij allerlei gelegenheden van pas. Hun aanwezigheid is tegenwoordig allang niet meer beperkt tot markten en braderieën. Voor allerlei evenementen zijn marktkramen tegenwoordig een goede aanvulling. Je kunt ze uiteraard gebruiken om spullen te verkopen, maar daarnaast kun je ze ook inzetten om dingen tentoon te stellen of om bijvoorbeeld inschrijvingen te regelen. Marktkraampjes huren doen we tegenwoordig voor concerten, open dagen, introductiemarkten, hardloopwedstrijden en bij nog veel meer gelegenheden. Ben je geïnteresseerd in het huren van een marktkraam? In dit artikel lees je er alles over.  

Marktkraampjes huren in verschillende formaten…

Bij Marktkraamhuren Nederland bieden we een grote variatie aan marktkramen. Dat begint bij het formaat. Er is keuze uit twee formaten, die elk goed passen bij verschillende gelegenheden. Je kunt kiezen uit een afmeting van 1,80 bij 0,80 meter of een afmeting van 2,00 bij 1,00 meter. Beide marktkramen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Kiest u voor de kleinere marktkraam, dan creëer je een intiemere sfeer waarbij je makkelijk alle klanten of bezoekers te woord staat. Kies je voor het grotere formaat, dan biedt dat meer ruimte voor het tentoonstellen van producten of materialen en voor het aantal personen dat werkt achter de kraam. 

… en in verschillende kleuren

Naast het formaat heb je ook de keuze uit de kleur. Onze marktkramen hebben een mooi doek dat gespannen wordt boven de kraam. Dit doek is beschikbaar in verschillende kleuren. Alle doeken zijn bedrukt met een vrolijke gestreepte print. Je hebt de keuze uit wit en blauw, wit en geel of wit en groen. Je kunt hierbij kiezen voor de kleur die goed bij de ruimte past waar de marktkraam komt te staan, of gewoon voor de kleur die je het mooiste vindt natuurlijk! 

Bezorgen en opbouwen 

Naast het marktkraam huren zelf bieden we je graag een uitgebreidere service. We kunnen onder andere de marktkraam op locatie bij je komen bezorgen. De prijs van bezorgen is afhankelijk van de locatie. Daarnaast kunnen we je helpen met het opbouwen van de marktkraam. Dit mag je natuurlijk zelf doen, maar het kan soms fijn zijn dit uit handen te geven. Wil je graag dat wij de kraam voor je opbouwen? Geef dit dan aan bij het maken van de reservering.  

Ben je op zoek naar uitgebreide informatie over onze service? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag en geven je het juiste advies voor jouw vraagstuk. 

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close