Marktkraam huren: 4 gelegenheden waar hij van pas komt

Marktkraam huren: 4 gelegenheden waar hij van pas komt

Wanneer je op de markt wil staan om goederen of kleding te verkopen, dan is het handig om een marktkraam te huren. Er zijn echter nog veel meer gelegenheden waarbij een marktkraam goed van pas kan komen. Zo hoef je een marktkraam niet alleen te gebruiken als mobiele winkel of etalage, maar kun je hem voor veel meer andere dingen in zetten. In dit artikel vertellen wij je vier gelegenheden waar een marktkraam nog meer van pas kan komen.

Marktkramen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Marktkramen zijn dan ook in allerlei kleuren en formaten verkrijgbaar.

De markt

We moeten natuurlijk beginnen met de plek waar een marktkraam eigenlijk voor is bedoeld: de markt. Wil je iets verkopen op jouw lokale markt, dan kun je een marktkraam huren. Het maakt niet uit of het regent, sneeuwt, waait of dat het juist heel erg zonnig is. Je kunt je marktkraam gemakkelijk overdekken met een zeil. Dat zeil zorgt er ook meteen voor dat je het effect van een winkeltje krijgt en zo heb je beter overzicht van de klanten die in jouw kleine winkeltje staan. Zo kun je ze beter helpen.

Concerten en festivals

Marktkramen zijn uitermate geschikt als displaymateriaal. Ze kunnen daarom ook gebruikt worden om merchandise van een concert of een festival tentoon te stellen. Je legt alle materialen op de kraam neer en je kunt vanuit daar ook meteen de kassa beheren. Heel erg handig dus!

Een marktkraam als buffettafel

Ben je van plan om een groot feest te organiseren in huis of in de tuin? En wil je je gasten een lopend buffet te serveren? Dan kan het ook heel handig zijn om een marktkraam neer te zetten. Zo heb je genoeg ruimte om alle pannen, borden en schalen op een fatsoenlijke hoogte uit te stallen. Doe er een mooi kleed overheen en laat je gasten genieten van het heerlijke buffet. 

Workshops

Organiseer jij wel eens workshops of ben je van plan om dat te gaan doen? Dan heb je natuurlijk ruimte nodig. Je kunt een marktkraam als grote tafel gebruiken, zodat de deelnemers hieraan kunnen gaan zitten om de workshop te volgen. De marktkraam is groot genoeg voor alle materialen die je nodig hebt. Je kunt de tafel natuurlijk ook gebruiken om al je producten of benodigdheden op uit te stallen, zodat je die misschien aan het einde van de workshop nog aan hen kunt verkopen. 

Het huren van een marktkraam kan op verschillende gelegenheden goed van pas komen. Wil je meer informatie over het huren van een marktkraam? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close