Mobiele marktkraam huren? De voordelen op een rij

Mobiele marktkraam huren? De voordelen op een rij

Wist je dat een mobiele marktkraam bij heel veel sociale en zakelijke evenementen van pas kan komen? Een goede marktkraam kan immers voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Niet alleen is een mobiele marktkraam geschikt om spullen te verkopen op een braderie of markt, een goede kraam nodigt ook uit tot het etaleren van producten of diensten. Wil je zelf geen grote investering doen maar wel van een kraam gebruik kunnen maken? Ontdek dan de verschillende voordelen van een mobiele marktkraam huren!

1.Marktkramen zijn multifunctioneel inzetbaar

Anders dan de naam doet vermoeden is een marktkraam natuurlijk niet alleen inzetbaar tijdens markten. Er zijn tal van zakelijke en sociale evenementen waarbij je een marktkraam goed kunt gebruiken. Misschien wil je jouw producten gaan verkopen op een beurs of heb je in de zomer een verkooppunt met verse producten uit de regio. Ook wanneer je tijdens een congres, concert of festival je merchandise producten of diensten tentoon wil stellen kan een marktkraam uitkomst bieden. Marktkramen (en zeker mobiele marktkramen) zijn immers eenvoudig op te zetten en te verplaatsen, waardoor ze bij uiteenlopende gelegenheden kunnen worden ingezet.

2.Eenvoudig op te zetten

Huur je bij ons een mobiele marktkraam, dan weet je zeker dat je stand in no time gereed is. Onze marktkramen zijn namelijk heel eenvoudig op te zetten. Je hoeft dus geen halve dag uit te trekken om je plaats in te richten, maar klapt eenvoudig je gehuurde marktkraam uit. Geen zin of niet in staat om het zelf te doen? Dan nemen wij die taak graag van je over! Zo kun jij je zonder zorgen focussen op de core business van het evenement.  

3.Goede service en deskundig advies

Bij marktkraam huren Nederland zijn we expert in het verhuren van mobiele marktkramen voor diverse doeleinden. Onze ervaren medewerkers kunnen je daarom altijd voorzien van een deskundig advies. Bovendien profiteer je tijdens het huren van een marktkraam van onze excellente service. In tegenstelling tot wanneer je een marktkraam koopt, kunnen wij de kraam voor je bezorgen, opbouwen, afbreken en zelfs retourneren. Zo heb je zelf nergens omkijken naar!

4.Voordelige keuze

Natuurlijk spelen de kosten ook een rol bij het huren van een marktkraam. Afhankelijk van je wensen kan de aankoopsom van een marktkraam behoorlijk in de papieren lopen. Zo betaal je zelfs voor een tweedehands eenvoudige kraam al enkele honderden euro’s. Wil je beschikken over een luxe mobiele kraam dan praat je zelfs over tienduizenden euro’s. Wanneer je de marktkraam niet dagelijks of wekelijks gebruikt is huren daarom bijna altijd een voordelige keuze!

Ook voordelig een mobiele marktkraam huren? Vraag voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close