De voordelen van een opvouwbare marktkraam

De voordelen van een opvouwbare marktkraam

Een jaarmarkt. Een zaterdagmarkt. Een informatiemarkt op school. In al deze voorbeelden van evenementen zit het woord “markt”. Vanuit daar is het een kleine stap naar het woord “marktkraam”. Op verschillende evenementen kan een opvouwbare marktkraam goed van pas komen. Overigens niet alleen tijdens evenementen met het woord “markt” erin. Ook tijdens een braderie of als verkooppunt (of stand) bij een vereniging, biedt een marktkraam voordelen. In dit artikel gaan wij daar dieper op in.

Het huren van een marktkraam

We beschreven het net al even. Bij (het organiseren van) evenementen, kan een opvouwbare marktkraam handig zijn. Een marktkraam kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Je kunt hierbij denken aan het tentoonstellen van displaymateriaal en merchandise tijdens bijvoorbeeld een concert met als uiteindelijke doel dat te verkopen. Bij ons van Marktkraamverhuur Nederland kun je kiezen uit marktkramen in verschillende kleuren en formaten. Voor wat betreft kleur, hebben wij – gecombineerd met wit – blauwe, gele en groene doeken voor marktramen in ons aanbod. En voor wat betreft formaat, is iedere kleur in twee formaten beschikbaar: 1,80 meter breed bij 0,80 meter diep of 2 meter breed bij 1 meter diep. De marktkramen zijn gemaakt van hout (tafel) en RVS (onderstel). Onze marktkramen zijn opvouwbaar en zelf eenvoudig in elkaar te zetten. Zie je dit toch niet zo zitten? Dan helpen wij je graag bij het opbouwen én afbouwen ervan. Dit kan overigens alleen in combinatie met het huren van een marktkraam. Ook het laten bezorgen ervan is een optie. De prijs hiervoor varieert.

Flexibiliteit

Een van de voordelen van het huren van een opvouwbare marktkraam bij ons heeft te maken met flexibiliteit. Zodra je bij Marktkraamverhuur Nederland een offerte aanvraagt, kunnen wij vanaf dat moment alles voor je uit handen nemen. Zoals gezegd, is het laten bezorgen, opzetten, afbreken en retourneren van een marktraam een optie. Die flexibiliteit geldt ook in de zin van waar in Nederland jouw evenement plaatsvindt. Zo verhuren wij marktkramen van Amsterdam tot in de Achterhoek en van Assen tot in Den Haag.

Betaalbaar

Voor het huren van een opvouwbare marktkraam is geen grote investering nodig. Bij ons betaal je alleen voor de dag(en) dat je er daadwerkelijk gebruik van maakt. Voor een marktkraam met een formaat van 1,80 meter breed en 0,80 meter diep betaal je €17,50. Voor de 2 bij 1 meter variant betaal je €20,-. Voor het laten bezorgen van een marktkraam geldt een vanaf prijs van €10,- en het laten op- en afbouwen ervan kost €12,50. Een opbouwbare marktkraam hoef je ten slotte ook niet, op dag(en) dat je er geen gebruik van maakt, tegen kosten ergens op te slaan. Dat maakt het betaalbaar én – het eerder genoemde voordeel van – flexibel.

Wil je ook een opvouwbare marktkraam huren? Neem dan vooral contact met ons op door het formulier in te vullen en gratis een vrijblijvende offerte te ontvangen!

You must be logged in to post a comment.

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close