Waar moet je op letten als je een marktkraam huurt?

Waar moet je op letten als je een marktkraam huurt?

Als je een marktkraam wilt huren zijn er enkele zaken waar je op moet letten. Hou hierbij altijd het doel van de marktkraam in de gaten. Wil je bijvoorbeeld een marktkraam huren om spullen te verkopen of om merchandise tentoon te stellen? Marktkraamverhuur zorgt ervoor dat jij de keuze hebt uit diverse kleuren en formaten, waardoor je altijd een marktkraam vindt die past bij jouw wensen.

Het formaat

Al onze marktkramen zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Het kleine formaat van 1,80 x 0,80 is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een informatiemarkt of om producten uit te stallen die jouw klanten zelf eenvoudig kunnen pakken. Als je zeer veel spullen of bijvoorbeeld voorlichtingsmaterialen hebt die je tentoon wilt stellen in de marktkraam kun je ook kiezen voor een grote variant van 2,00 x 1,00 meter. Qua kleuren kun je altijd kiezen uit wit/groen, wit/geel en wit/blauw. Probeer erachter te komen welke kleuren jouw concurrenten gebruiken, zodat jij een afwijkende kraam neer kunt zetten om extra op te vallen.

Het vervoer

Wil je jouw marktkraam zelf vervoeren? Check dan of het formaat marktkraam dat je kiest in jouw bus past. Als je geen eigen bus heeft, kun je deze wellicht lenen bij vrienden of familie of een busje huren. Het is ook mogelijk om de grote marktkraam door ons te laten bezorgen. Dit is doorgaans een stuk voordeliger dan het huren van een bus. Wij bezorgen al voor een prijs vanaf €10,-. Geef tijdens je offerte aanvraag aan dat je interesse hebt in bezorging en wij geven jou de beste prijs.

Het opzetten van de marktkraam

Het opzetten van de markkramen van Markkraamhuren Nederland is een eenvoudig karwei. Heb je geen zin of tijd om de marktkraam zelf op te zetten? Dan kun je ons dit laten weten zodat wij dit klusje voor jou uit handen kunnen nemen. Voor het laten opbouwen betaal je slechts €12,50 in combinatie met het huren van een kraam. Het is aan te raden om in de offerte aan te geven waar je interesse in hebt. Zo hangt de uiteindelijke prijs vaak af van de duur van de huurperiode en of je interesse hebt in extra services, zoals bezorgen en opbouwen.

Vragen over marktkraam huren? Neem contact op

Heb jij interesse in het huren van een marktkraam? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met jou mee en er is veel mogelijk, van het bezorgen en opzetten tot andere specifieke wensen. Vanaf het moment dat jij een offerte aanvraagt tot het einde van je huurperiode kunnen wij alles voor je uit handen nemen!

You must be logged in to post a comment.

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close