4 redenen om een marktkraam te huren

4 redenen om een marktkraam te huren

Sta jij binnenkort op een boerenmarkt, kledingbeurs, vlooienmarkt, rommelmarkt of informatiemarkt? Dan is het een goed idee om een marktkraam te huren! Marktkramen zijn zeer veelzijdig en kunnen bijvoorbeeld ook ingezet worden om displaymateriaal en merchandise tentoon te stellen, bijvoorbeeld tijdens een festival of concert. Een marktkraam huren heeft vele voordelen. De kraampjes zijn eenvoudig zelf op te zetten en af te halen, maar het is ook mogelijk om alles uit handen te geven waardoor jij je alleen nog maar hoeft te richten op de inrichting van jouw kraam en een goede verkoop. 

1. Je kunt een marktkraam huren met goede service

Marktkraamverhuur Nederland staat garant voor een goede service. Wat jouw wensen ook zijn, wij kunnen het voor je uit handen nemen. Vanaf het moment dat je een offerte aanvraagt tot het moment dat de huurperiode eindigt. Zo is het mogelijk om bezorging en opzetten tot afbouwen en retourneren te laten regelen door ons. Vraag vrijblijvend een offerte aan om meer te weten te komen over de mogelijkheden in jouw specifieke geval.

2. Een marktkraam huren is goedkoop

Het huren van een marktkraam is een stuk goedkoper dan het aanschaffen van je eigen kraam. De verhuurprijzen beginnen bij slechts €17,50 per dag! Voor een kleine meerprijs is het mogelijk om de kraam te laten bezorgen en/of te laten opbouwen. Door een marktkraam te huren kun je kiezen uit verschillende kleuren en modellen. Bij Marktkraamverhuur Nederland kun je kiezen uit blauw, geel of groen en alle drie de uitvoeringen zijn te huur in twee verschillende formaten.

3. De marktkraam is makkelijk in elkaar te zetten

De marktkramen zijn eenvoudig zelf op te zetten. Er wordt een duidelijke handleiding bijgeleverd waardoor je binnen een handomdraai je eigen professionele marktkraam neerzet. De marktkramen zijn 1,8 meter lang of 2 meter lang waardoor ze zelfs in een grotere personenauto passen, zodat je deze gemakkelijk zelf kunt vervoeren naar de locatie. Indien gewenst kun je het vervoer en de opbouw ook door ons laten verzorgen tegen een kleine meerprijs.

4. Je creëert meer zichtbaarheid

Met een marktkraam heb je meer zichtbaarheid dan wanneer je een aantal statafels neerzet op een informatiemarkt of bijvoorbeeld een kleedje op de grond legt tijdens een rommelmarkt of vlooienmarkt. Doordat jij de aandacht trekt met jouw mooi aangeklede kraam krijg je meer bezoekers en heb je een veel grotere kans om jouw producten te verkopen. Daarnaast zorgt een robuuste marktkraam voor een professionele uitstraling.

Wil jij snel een voordelig een marktkraam huren voor jouw volgende evenement? Vraag vrijblijvend een offerte aan door het formulier in te vullen en wij zullen je zo snel mogelijk informeren.

You must be logged in to post a comment.

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close